menu close menu

FeetbyFlavia: even voorstellen…

Mijn naam is Flavia en ik ben gediplomeerd pedicure in mijn praktijk in Barendrecht.

Naast mijn basisopleiding heb ik ook de aanvullende opleiding voor het behandelen van diabetes patiënten gevolgd. Hierdoor kunnen diabetes patiënten veelal de kosten van de behandeling bij hun zorgverzekeraar declareren. Ook voor nagelreparatie bent u bij mij aan het goede adres.

Bij FeetbyFlavia in het hart van Barendrecht kunt u even tot rust komen en uw voeten laten verzorgen. Heeft u ongemakken als eelt, likdoorns, ingroeiende nagels of andere klachten, dan bent u van harte welkom. Naast de verschillende voetbehandelingen kunt u bij FeetbyFlavia ook terecht voor bijvoorbeeld een cosmetische behandeling zoals ‘nagelreparatie en -correctie’ en French Pedicure (Gellak).

Vanzelfsprekend ben ik aangesloten bij de landelijke organisatie voor de voetverzorger / pedicure Provoet. Alle Provoet leden zijn verplicht om op basis van een door de branche erkend vakdiploma hun beroep uit te oefenen. Ook volg ik nascholing en blijf ik door vakbladen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten bij mij in goede handen zijn.

Ik hoop u eens te kunnen verrassen met mijn zorg voor úw voeten. In mijn professionele praktijk draait alles om aandacht. Aandacht voor u en voor voor uw voeten.

Wilt u een keer langskomen voor een behandeling?  Bel of mail gerust voor een afspraak!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

16-06-08 | 0 comments | in Even voorstellen

Social Media

Openingstijden praktijk

maandag, woensdag, vrijdag – 9.00-15.00

dinsdag, donderdag – 13.00-22.00

zaterdag en zondag gesloten

Adresgegevens

Binnenlandse Baan 4b
2991 EA Barendrecht

Tel: 06 – 570 221 06

E-mail: info@feetbyflavia.nl